top of page

Deelnemer worden

PROJECTDEELNEMER WORDEN

Het Zuid Nederlands Concertkoor werkt met twee vaste koren. Kamerkoor Zuid vormt de basis voor concerten en projecten. Wanneer een uit te voeren werk vraagt om een grotere bezetting, dan wordt het kamerkoor opgeschaald met projectzangers. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een project. 

 

VOORWAARDEN

 Om je in te schrijven en deel te kunnen nemen aan Kamerkoor Zuid/Dal Cuore en diens projecten gelden een aantal voorwaarden:

  • Je bent in staat en bereid om zelfstandig je partij in te studeren.

  • Je doet bij de eerste aanmelding een stemtest.  Zangers die regelmatig aan projecten van het Kamerkoor Zuid/Dal Cuore deelnemen doen eerst auditie en vervolgens 1 x per 4 jaar een stemtest.

  • Je woont alle repetities van het project bij en doet mee aan alle  concerten.

 

WERKWIJZE

Na betaling van de projectbijdrage ben je ingeschreven voor het project waarvoor je je hebt aangemeld. Ben je nieuw bij het ZNCK, dan wordt er voor jou ook een MIJN ZNCK - account aangemaakt. Afhankelijk van het soort project word je uitgenodigd voor een auditie of een stemtest. Na het succesvol afsluiten van de auditie/stemtest ben je toegelaten als projectzanger.

 

MIJN ZNCK

Na aanmelding krijg je toegang tot 'Mijn ZNCK'. Dit is je persoonlijke pagina van het ZNCK. Op deze pagina staan je persoonlijke gegevens. Deze kun je bij wijzigingen zelf actualiseren.
Verder vind je op deze pagina de informatie over het project waarvoor je bent ingeschreven, het repetitieschema, partituren, de links naar oefenbestanden, de deelnemerslijst en informatie van de koormanager.

Lessenaarfoto.jpg
bottom of page